Specialist in duurzame klimaatoplossingen

Warmte Electric is uw specialist is duurzame oplossingen voor het verwarmen en verkoelen van uw huis of kantoor. Door de overgang naar een duurzamere toekomst zijn huishoudens op zoek naar zuinige en duurzame alternatieven voor verwarmen en verkoelen.

Al jaren helpen wij klanten met maatwerk oplossingen voor efficiënte verwarming en verkoeling. In totaal hielpen wij honderden tevreden klanten met een duurzame oplossing die precies aansluit op de specificaties van hun woning.

Efficiënte verwarming van uw woning

Bij ons vindt u een one-stop-shop voor duurzame oplossingen voor efficiënte verwarming van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende efficiënte alternatieven voor de centrale verwarming.

Onze focus ligt op verduurzaming en het vinden van de juiste oplossing voor uw woning. Onze ervaren monteurs installeren de gekozen oplossing netjes bij u thuis. Zodat alles direct goed werkt en u van het gas af kunt!

Infrarood panelen

Een van onze specialismes is het verwarmen met infrarood panelen. Infraroodverwarming is een goed alternatief voor elektrische kachels. Het is zelfs een veel zuiniger en duurzamer alternatief omdat het 60% efficiënter verwarmt. Verwarming met infrarood panelen is daarom heel interessant als u uw huis wilt verwarmen zonder gas. Ook in een minder goed geïsoleerd huis verwarmen IR panelen heel goed. De infraroodstraling geeft namelijk hele gerichte en comfortabele warmte af.

Er zijn veel soorten infrarood en de panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en vormen. Onze professionals weten alles over deze producten en de installatie ervan. 

Warmtepompboilers en warmtepompen

Door te verwarmen met warmtepompen en warmtepompboilers maakt u gebruik van hernieuwbare energie bronnen. Uw huis of kraanwater wordt dan op een milieuvriendelijke manier verwarmt, door warmte uit de lucht of grond te halen.

Warmte Electric installeerde deze oplossing op maat voor ruim honderden tevreden klanten. Wij hebben alle kennis in huis om u ook aan een passende oplossing te helpen. Onze klanten verwarmen milieuvriendelijker, energiezuiniger en kostenbesparend!

Duurzaam en efficiënt verkoelen

Onze specialisatie beperkt zich niet tot verwarmen: wij helpen u ook om de warmte te verslaan met onze airco’s! Warmte Electric helpt u om uw huis te verkoelen en zorgt voor het juiste comfort tijdens warme zomerdagen. Met onze hoogwaardige airco-systemen zorgen wij voor de perfecte oplossing en een aangenaam klimaat inhuis! Dit doen wij met de nieuwste technologieën en energiezuinige modellen van Daikin. Met onze uitgebreide kennis over verkoelingsoplossingen en een breed scala aan modellen helpen wij u aan een oplossing op maat, die voldoet aan uw specifieke behoeften!

Onze visie

Wij streven naar een wereld waarin duurzame energie de norm is. Een wereld waarin we geen gebruik maken van fossiele brandstoffen en waarin we klimaatverandering samen tegengaan. Bij Warmte Electric geloven we hier ons steentje aan bijdragen door samen te werken en te innoveren.

Onze missie

Bij Warmte Electric geloven we in een duurzame toekomst. Wij willen onze klanten daarom voorzien van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor verwarming en koeling. Onze missie is om de energietransitie te versnellen en een bijdrage te leveren aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Onze diensten

Bij Warmte Electric kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van duurzame verwarming:

  • Advies: Wij geven u graag advies over de mogelijkheden van duurzame verwarmingssystemen voor uw woning of bedrijfspand.

  • Installatie: Onze ervaren monteurs installeren uw warmtepomp vakkundig en zorgen ervoor dat deze optimaal werkt.

  • Onderhoud: Om de levensduur van uw warmtepomp te verlengen is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Onze onderhoudscontracten zorgen ervoor dat uw warmtepomp altijd in topconditie blijft.

  • Reparatie: Heeft u een storing of defect aan uw warmtepomp? Onze monteurs staan voor u klaar om deze zo snel mogelijk te repareren.

Onze werkwijze

Bij Warmte Electric staan klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om u goed te adviseren en een oplossing op maat te bieden. 

Wij werken uitsluitend met de beste materialen en producten van gerenommeerde merken. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige installatie en een optimale werking van uw warmtepomp. Wij bieden u een uitstekende service, ook na de installatie van uw warmtepomp.

Prachtige resultaten, fantastische mensen

Ons professionele team

Ons team bestaat uit ervaren professionals met passie voor hun vak. Samen streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

Dimitri

Relatiemanager

Athbi

IT

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in duurzame verwarming, energiezuinig verkoelen of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. 
Wij helpen u graag verder en staan altijd voor u klaar.