Installatie service

Bent u eruit voor welke duurzame klimaatoplossing u kiest? Geeft u de installatie ervan het liefst uit handen? Dan kunt gebruik maken van onze installatie service!U bestelt de infrarood panelen en airco inclusief montage.

U weet dan zeker dat wij het systeem vakkundig installeren. Wij zorgen ervoor dat alles werkt en netjes afgewerkt is. Warmte Electric staat garant voor de professionele installatie die uw A-kwaliteit systeem verdient!

Eigen team van professionele monteurs

Warmte Electric werkt met een eigen team van ervaren en deskundige monteurs. Al onze monteurs zijn uitgebreid gecertificeerd en professioneel opgeleid. Op deze pagina leest u meer over de kwaliteitseisen die wij aan onze monteurs stellen.

STEK Certificering

Onze organisatie en onze monteurs zijn STEK gecertificeerd. STEK staat voor Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Hiermee tonen wij als organisatie in koude techniek aan dat we duurzaamheid en kwaliteit borgen. Monteurs tonen met deze certificering aan op een veilige manier om te gaan met koel- en klimaatinstallaties die gefluoreerde broeikasgassen of gereguleerde stoffen vrij kunnen geven.

Kiest u bij uw bestelling van infrarood verwarming of airco s voor onze installatie service? Dan maken wij binnen 2 dagen een afspraak met u om deze te installeren.

Installatie van klimaatoplossing

Wij installeren uw klimaatoplossing zorgvuldig. Hoe wij dit doen?

Installatie Infraroodpanelen

Wij monteren de infrarood verwarming aan uw plafond of wand. De verwarming installateur sluit het aan op een ontvanger, thermostaat of schakelaar. We zorgen voor nette afwerking: kabels netjes in de juiste kleur kabelgoot worden weggewerkt. We koppelen het bedieningssysteem voor u indien nodig en stellen het programma voor u in.

Installatie Airconditioning

Heeft u keuze gemaakt voor een type airco en wilt u de airco laten plaatsen? De airco installateur installeert deze voor u.

De airco installatie hangt af van welke airco u kiest. Bij een split airco plaatst hij de binnen en buitenunit. Bij een multi split airco zijn er waarschijnlijk meerdere binnenunits om te plaatsen. De monteur installeert uw systeem volledig en naar behoren.

We werken de bevestiging van de buitenunit keurig af. Dit doen wij zo nodig met een kabelgoot in de juiste RAL kleur. Zo steekt deze niet tegen uw interieur af! 

We stellen het systeem (met wifi thermostaat) voor u in. Vervolgens geeft onze monteur u uitleg, zodat u het direct kunt gebruiken.

Welke voorbereiding is er nodig?

Wilt u de infraroodverwarming of airco laten installeren door onze monteur? Dan vragen wij om enige voorbereiding. Zo kan onze monteur direct aan de slag!

Vragen over de installatie?

Heeft u vragen over de installatie van uw infraroodverwarming of airconditioning? Neem dan contact met ons op.  Wij informeren u graag over onze installatie service en tarieven.