Gratis advies: duurzame klimaatoplossingen

Overweegt u de overstap naar duurzamere, gasvrije klimaatoplossingen? Wilt u nagaan of een warmtepomp, warmtepompboiler of infraroodpanelen hier een passende oplossing voor biedt? Of overweegt u juist om een airco aan te schaffen voor uw woning of kantoorpand?

Plan een gratis advies gesprek, dan helpen wij u om de beste oplossing te vinden! Wij gaan op zoek naar een efficiënte oplossing die voldoet aan uw behoeften.

Een advies op maat: Efficiënte verwarming voor uw woning of bedrijfspand

Bij Warmte Electric begrijpen we dat een efficiënte warmteoplossing belangrijk is. Zowel financieel als op het gebied van duurzaamheid en comfort. Wij zijn expert op het gebied van energiezuinige en duurzame verwarmingsoplossingen.

Tijdens een advies gesprek delen we graag onze kennis over verwarmen met infrarood- en warmtepanelen, warmtepompen en warmtepompboilers. We nemen de tijd om u specifieke situatie, behoeften en wensen te begrijpen. Zo ontvangt u een advies op maat.  

Duurzame warmte oplossingen: Infraroodverwarming, warmtepanelen, warmtepomp en warmtepompboilers

Wilt u duurzamer en gasvrij verwarmen? Onze experts leggen graag uit hoe infrarood- of warmtepanelen werken en welke voordelen deze u bieden. Infraroodverwarming is 60% efficiënter in energieverbruik dan andere elektrische kachels. Dit bespaart kosten en energie.

Daarnaast bieden wij nog andere duurzame verwarmingsoplossingen: Met het gebruik van warmtepompen of warmtepompboilers verwarmt u met energie vanuit hernieuwbare bronnen. U verwarmt ruimten of tapwater met gebruik van warmte uit de grond of lucht.

Een advies op maat: Mogelijkheden zuinige airco-systemen

Warmte Electric biedt een breed scala aan airconditioningsystemen, functies en modules. Zo voldoen wij aan een alle behoeften en budgetten. De modellen zijn allemaal stil en energiezuinig. De meeste zijn uitgerust met duurzame inverter technologie voor constante temperatuur. Er zijn heel veel mogelijkheden voor een oplossing op maat. Wij bieden Multi-Split en Split Airconditioners met talrijke opties, bijvoorbeeld, voor het bedienen op afstond. Laat onze experts u daarom helpen om een maatwerk oplossing te vinden!

Comfortabele en duurzame airconditioning

Warmte Electric verkoopt airconditioning van de merken Daikin en Haier. Dit zijn vooraanstaande namen met innovatieve en milieuvriendelijke systemen. De airco-systemen in ons assortiment zijn ontworpen met de nieuwste technologieën, maken gebruik van minder schadelijke koelmiddelen en van een geavanceerd luchtfilteringsysteem. Het is een goede keuze voor gezondheid, milieu, comfort én voor uw energierekening!

Onze klimaat-experts

Onze experts helpen u graag met het kiezen van het juiste airco-systeem of warmte oplossing. Zij helpen u met een maatwerkoplossing voor het verkoelen of verwarmen. Zij weten alles over infrarood- en -warmtepanelen, verwarmen met warmtepompen, warmtepompboilers of het gebruik van airconditioning als klimaatoplossing. Kies bovenstaand een moment voor een gratis adviesgesprek met onze experts!

Testimonials

Onze klanten vertellen

Onze klanten vertellen over hun ervaringen met onze producten en service. Ontdek wat zij te zeggen hebben en leer hoe onze oplossingen hebben bijgedragen aan hun comfort en duurzaamheid.