Airco

Verkoeling op maat: Airco's
van Warmte-Electric.nl!

Profiteer van Efficiënte Koeling en Luchtzuivering met Onze Geavanceerde Airco Systemen!

split airco

Snel geleverd

Geniet snel van verkoeling met onze snelle leveringsservice voor airconditioning!

Alleen eigen monteurs

Ervaren monteurs, alleen van ons. Gegarandeerd een zorgeloze installatie.

Altijd eerlijk advies

Altijd een goed advies op basis van een schouw gesprek

Op zoek naar verkoeling en comfort in uw huis?

Ervaart u ook ongemakken door het onaangename klimaat in huis? De warme zomers en benauwde lucht maken het moeilijk om te ontspannen, te werken of gewoon comfortabel te zijn in uw eigen woning. Wij begrijpen uw behoefte aan een oplossing.

Stelt u zich voor dat u het hele jaar door kunt genieten van een aangenaam klimaat in huis, ongeacht het weer buiten. Geen zorgen meer over oververhitting of benauwdheid. Met onze airco-oplossingen creëert u een ideale omgeving waarin u zich altijd comfortabel voelt.

Bij Warmte Electric streven we naar de perfecte oplossing voor een aangenaam klimaat in huis. Onze hoogwaardige airco-systemen bieden efficiënte koeling en zijn tegelijkertijd energiezuinig. Met een breed scala aan modellen en functies kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden die voldoet aan uw specifieke behoeften en uw huis transformeert tot een comfortabele oase.

Reviews

Wat klanten van ons vinden:
5/5
Daan van den Berg
Lees verder
"Ik ben zeer tevreden met mijn airco van warmte-electric.nl! De installatie verliep vlot en de airco werkt fantastisch. Koelt goed en is stil. Een echte aanrader!"
Sophie de Vries
Lees verder
"Dank aan warmte-electric.nl voor de geweldige airco. Installatie was snel en professioneel. Koeling is efficiënt en het geluidsniveau is laag. Helemaal tevreden!"
Lotte van der Meer
Lees verder
"Topairco van warmte-electric.nl! Makkelijk in gebruik, snel geïnstalleerd. Koelt perfect en ziet er mooi uit. Zeer blij met mijn aankoop!"
Previous
Next

Waarom voor Warmte Electric kiezen?

Bij Warmte Electric geniet u van vele voordelen:

  1. Snel geleverd: Onze airconditioningssystemen worden snel bij u thuis afgeleverd. Zo kunt u snel genieten van verkoeling tijdens warme dagen.

  2. Eigen monteurs: Onze ervaren monteurs zorgen voor een zorgeloze installatie. U kunt vertrouwen op vakmanschap en kwaliteit.

  3. Eerlijk advies: We komen bij u langs voor een schouwgesprek, zodat we u altijd eerlijk advies kunnen geven dat aansluit op uw wensen en behoeften.

  4. Stek gecertificeerd: We zijn trots op onze Stek certificering, wat betekent dat we voldoen aan hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Kies voor Warmte Electric en geniet van hoogwaardige airconditioning met snelle levering, deskundige installatie en betrouwbaar advies.

Stek Certificering: Duurzaamheid en Kwaliteit voor Onze Airco's

Bij Warmte Electric zijn al onze airconditioningssystemen Stek-gecertificeerd. Dit keurmerk bevestigt onze toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit en milieubescherming.

Stek-gecertificeerd betekent dat we de milieubelasting verminderen en de uitstoot van schadelijke stoffen beperken.

U profiteert van professionele installatie, optimale prestaties en mogelijk subsidies of vergunningen.

Kies voor duurzame koeling en hoogwaardige kwaliteit. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Gratis adviesgesprek

Neem contact met ons op en plan een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren we naar uw wensen en behoeften en geven we persoonlijk advies op maat.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek sturen wij u een offerte op maat. Deze offerte bevat een gedetailleerd overzicht van de kosten en specificaties van het airconditioningsysteem dat het beste bij uw situatie past.

Schouwafspraak

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, plannen we een schouwafspraak in. Onze experts komen bij u langs om de ruimte te bekijken waar de airco geïnstalleerd moet worden. We bespreken technische aspecten en eventuele specifieke vereisten.

Akkoord offerte

Op basis van de schouwafspraak stellen we een definitieve offerte op. Hierin worden alle details en kosten nauwkeurig weergegeven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Installatieplanning

Zodra u akkoord gaat met de definitieve offerte, plannen we de installatiedatum in. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een zorgvuldige en professionele installatie van uw airconditioningsysteem.

Bij elke stap van het proces kunt u rekenen op onze expertise en persoonlijke begeleiding. We streven ernaar om uw tevredenheid te waarborgen en het perfecte binnenklimaat te creëren in uw woning of kantoor. Neem vandaag nog contact met ons op om onze werkwijze in actie te ervaren en te genieten van het comfort van een professioneel geïnstalleerde airco.

FAQ

Een split unit is een airco die bestaat uit twee verschillende delen. Een binnen en een buiten unit. De twee units zijn met en koelleidingen verbonden. De warme lucht wordt opgenomen door de binnen unit en via de koelleiding naar de buiten unit vervoerd. Die vervolgens de warme lucht aan de buitenlucht afgeeft.

Een voordeel van een split unit is de efficiënte koeling en de stille werking van de airco. Dit komt omdat het gedeelte dat het meeste geluid produceert zich buiten bevindt.

Het verschil tussen een single split airco een een multisplit airco is de hoeveelheid binnenunits. U kunt in elke ruimte een binnenunit ophangen en deze ook afzonderlijk van elkaar bedienen.  

Een airco met energielabel a is de meest efficiënte airco. Dit betekent dat de airco weinig energie gebruikt in vergelijking tot airco’s met een lagere energieklassen. Het energie label kan variëren van A+++ tot D (de minst efficiënte airco).

Het totale energieverbruik hangt ook af van de grootte van de ruimte, de kwaliteit van het isolatiesysteem en de gebruiksmanieren.

Een WiFi module is een draadloze communicatie tussen uw smartdevice en airco (of meerdere airco’s). Op deze manier kunt u uw apparaten op afstand aan en uit zetten. Zo komt u in een verkoelt huis thuis. Als u bijvoorbeeld vergeten bent de airco’s uit te zetten kunt u ze alsnog uitschakelen via uw telefoon!

Laatste nieuws van Blog

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van duurzame energie, verwarmingstechnologieën en airco’s met onze blogartikelen.

Wilt u een airco van Warmte Electric aanschaffen?

Dat kan! Hier vindt u de beste airco’s van Daikin, Haier en Fijitsu airco’s en leest u alle informatie over onze sterke merken en alle modellen die wij bieden.  

Plan een gratis advies gesprek in en geniet tijdens de warme zomerdagen van een heerlijk koele woning of kantoor!

Hoe kunnen wij u helpen met uw airconditioning?

Met een airco geniet u altijd van een aangenaam klimaat in huis. ‘s Zomers kan het vaak onaangenaam warm worden in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer.
Een airconditioner zorgt dan snel voor aangename verkoeling. In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning ook zorgen voor duurzame verwarming zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld. Dit scheelt in gasverbruik en in kosten.

Hoe kunt u een comfortabel binnen klimaat creëren?

Uw huis goed verkoelen met behulp van een airco.

Om uw huis goed te verkoelen met een airco kunt u het beste ramen en deuren gesloten houden. Zo voorkomt u dat er warme lucht van buiten naar binnen komt. Verder is het belangrijk om de airco goed te onderhouden. Naast het regelmatig vervangen van de filters is het ook belangrijk om het toestel regelmatig schoon te maken. Vervolgens stelt u de airco in op de juiste temperatuur. Deze ligt meestal tussen de 20*C en de 25*C. Zorg er daarnaast voor dat er voldoende luchtcirculatie is, zodat de warme lucht goed kan worden afgevoerd. Het is ook belangrijk om de temperatuur niet te laag te zetten, omdat dit kan leiden tot een onnodig hoog energieverbruik.

Uw huis verwarmen met behulp van klimaatbeheersing

Uw huis verwarmen met behulp van klimaatbeheersing

Om uw huis te verwarmen met een airco kunt u het best ramen en deuren sluiten. Zo ontsnapt er geen warme lucht uit uw huis. Met een afstandsbediening of de WiFi module stelt u het verwarmen in, met de juiste temperatuur. Deze ligt voor het verwarmen meestal tussen de 18 en 22 graden. De verwarmingscapaciteit van een airco is meestal niet genoeg om het hele huis te verwarmen, maar de ruimte waar de airco hangt, kan hij prima verwarmen.

Testimonials

Onze klanten vertellen

Onze klanten vertellen over hun ervaringen met onze producten en service. Ontdek wat zij te zeggen hebben en leer hoe onze oplossingen hebben bijgedragen aan uw comfort en duurzaamheid.